IRSE Nederland Jonge Leden


IRSE-NL heeft een actieve groep jonge leden (leden jonger dan 35 jaar en leden die "de eerste stappen" in hun seinwezen carrière aan het zetten zijn). Ze werken nauw samen met de Younger Members section.
Doel van de Younger Members section is bij te dragen tot en verbetering van de voordelen die de IRSE voorziet voor haar jongere leden. Focus hierbij is de coördinatie van Younger Members evenementen en communicatie.

Heb jij een boeiend, vernieuwd en/ of interessant project, waar je graag meer over wilt vertellen aan de (J)IRSE, doe een voorstel voor een presentatie en / of een bezoek. Neem contact op met Fred Kossen. Wij zullen dan proberen om hier vervolgens in overleg met de indiener weer invulling aan te geven.

Jonge leden opgelet, net als elk jaar kun je weer een aanvraag doen voor een beurs voor het deelnemen aan de International Convention. Vorig jaar kreeg Tom Jansen een beurs toegekend voor de Convention 2016 in China en tijdens de bijeenkomst op 18 mei vertelt hij over zijn ervaringen. Volg de link bursary application form op de Convention 2016 pagina op de IRSE UK website.

Daarnaast kun je als je overweegt lid te worden gebruik maken van ons aanbod voor een proeflidmaatschap. Ben je werkzaam in het seinwezen of telecommunicatie vak, en nog geen 35 jaar, meld je dan nu aan voor een vrijblijvend proeflidmaatschap van een jaar.
Tijdens dit jaar word je uitgenodigd voor alle IRSE Nederland events.
Om je aan te melden, stuur je een email naar info@irse.nl met onderwerp ‘Proeflidmaatschap IRSE’ en met een vermelding van je naam en je geboortedatum, of vul het contactformulier op de IRSE NL website in.