Programma 2018

Planned
Onderwerp
8 maart 2018
Hyperloop, Delft
2de week April 2018
Lagerhuis 
17 Mei 2018
ALV + lezing
10 jarig jubileum event (alleen voor aangemelde leden)
Juni 2018
RET/Bombardier, Hoekse lijn. Mixed use van het spoor. Aansluiten op het systeem van een andere leverancier
September 2018
Stand van zaken en uitdagingen ERTMS roll-out
Oktober 2018
Bezoek Havenbedrijf
November 2018
Effecten EMC op de "nieuwe" systemen
December 2018
Sluiting jubileum jaar

Hyperloop

onbekend
Hyperloop, is het de nieuwe mag-lev of gaat het toch meer richting het oude buizenpost concept of is het een mix van beide........?
Vast wel eens iets over gezien of gelezen maar hoe zit het nu echt en hoe zien de toekomst plannen er uit? Waar komt de Hyperloop ontwikkeling vandaan en wat doet TU Delft daarin?

IRSE-NL gaat de gelegenheid krijgen om dit allemaal verder uit te diepen want op 8 maart zijn we te gast bij Hyperloop te TU Delft.

Reserveer het vast in je agenda en houdt de Eventbrite uitnodiging in de gaten.

Programma:
  • 15:30 - 16:00  Inloop, koffie/thee
  • 16:00 - 16:45  Introductie presentatie + inhoudelijke presentatie
  • 16:45 - 17:30  Vragen/discussie
  • 17:30 - 19:00  Borrel/netwerken

Eventbrite gebruik

Een korte uitleg over de werking van Eventbrite en de registratie voor een IRSE-NL event.

Voor alle programma onderdelen nodigen wij de leden uit via een email verzonden vanaf eventbrite. Deelname is alleen mogelijk op uitnodiging en na een geslaagde aanmelding via eventbrite. Zo houden we het aantal beschikbare plaatsen in de gaten en zorgen we ervoor dat leden voorrang hebben op introducés. Als een eigen bijdrage voor deelname vereist is vindt de betaling daarvan ook direct bij aanmelding via eventbrite plaats. Het ticket dat u wordt toegezonden is het bewijs van deelneem en betaling indien vereist.

Zonder ticket heeft u geen toegang!

 Na het ontvangen van een uitnodiging voor een event per email via Eventbrite kunt u aangeven of u hiervan gebruik wilt maken. Na het aangeven dat men deel wil nemen zijn er twee mogelijkheden: 
1. Er komt een vervolgscherm waar binnen 15 minuten de registratie volledig gemaakt dient te worden, dus naam etc. invullen en nogmaals bevestigen en eventueel betalen. Hierna volgt een E-mail met een toegangsticket
2. Er zijn geen plaatsen meer beschikbaar en u wordt op de wachtlijst gezet. Mochten er weer plaatsen beschikbaar komen door b.v. afzeggingen, dan zal vanaf de wachtlijst een uitnodiging gestuurd worden. Hierop dient u binnen een dag te reageren aangezien daarna de volgende van de wachtlijst aan de beurt is. Registratie gaat weer zoals vermeld onder 1. 
U kunt pas deelnemen aan het event wanneer u beschikt over een uitgeprint ticket! Helaas zijn we genoodzaakt om hier bij de volgende events op te controleren. Geen ticket betekent geen deelname. Op de wachtlijst staan betekent geen deelname, geen volledige registratie betekent geen deelname.