Op naar de derde

Voor als straks de vakantie weer voorbij is……

save the date

Op 27 September bezoeken we Railpro en vieren we aansluitend voor de derde keer het IRSE jubileum jaar.
Aan het programma wordt nog hard aan gewerkt, maar het belooft de moeite waard te worden!
Het zal bestaan uit een lezing en een bezichtiging. De ontvangst is vanaf 15:30 zijn en om 16:00 uur begint het algemenen programma, dat voor alle IRSE leden toegankelijk is.

Vanaf 18:00 beginnen we met de deel 3 van de viering van ons 10 jarig jubileum. Dit gedeelte is exclusief voor die IRSE leden die zich in het begin van het jaar hebben aangemeld voor de jubileum activiteiten.

De uitnodiging zal naar verwachting zo rond de 4de week van augustus verstuurd worden.

RET opleidingscentrum

Op 3 juli is IRSE_NL te gast bij het opleidingscentrum van de RET.
Naast een aantal interessante lezingen krijgen wij ook de mogelijkheid om zelf achter de simulatoren plaats te nemen en te ervaren wat een metro bestuurder ervaart.
Na afloop is er de mogelijkheid om nog na te praten/netwerken onder het genot van een drankje.
Dit bezoek is van 13:00 tot 17:00 en VOL=VOL

Programma 2018

Planned
Onderwerp
17 Mei 2018
ALV + lezing ProRail Datalab. Locatie: Movares
10 jarig jubileum event (alleen voor aangemelde leden)
3 Juli 2018
RET opleidingsentrum
September 2018
Stand van zaken en uitdagingen ERTMS roll-out
Oktober 2018
Bezoek Havenbedrijf
November 2018
Effecten EMC op de "nieuwe" systemen
December 2018
Sluiting jubileum jaar

Datalab lezing en ALV

Onze volgende lezing, op 17 mei 2018, gaat over het ProRail Datalab en aansluitend houden we de Algemene Leden Vergadering 2018 bij Movares in Utrecht.

Het programma voor 17 mei bestaat dus uit 2 delen:

Deel 1: Paul van der Voort, Programmamanager DataLab neemt ons mee in de wereld van Big Data binnen ProRail. Hoe kunnen we met big data technieken storingen in de spoorinfrastructuur voorkomen of sneller oplossen? Het ProRail DataLab laat zien hoe sensoring en data analytics hiervoor kunnen worden ingezet, inclusief een eerste toepassing voor treindetectie storingen.

Deel 2:
IRSE ALV 2018. De hiervoor gebruikelijke informatie vinden middels een link die via eventbrite aan de leden zal worden toegestuurd. (de stukken zijn ook opvraagbaar via secretaris@irse.nl).


Het Programma ziet er als volgt uit:
15:00 - 15:30 ontvangst in het bedrijfsrestaurant van Movares
15:30 - 16:15 lezing datalab
16:15 - 18:00 IRSE ALV 2018
18:00 - 19:00 Borrel en netwerken

Movares - adviseurs & ingenieurs
100 Daalseplein
3511 SX Utrecht
Nederland

Kaart bekijken
Locatie:

Eventbrite gebruik

Een korte uitleg over de werking van Eventbrite en de registratie voor een IRSE-NL event.

Voor alle programma onderdelen nodigen wij de leden uit via een email verzonden vanaf eventbrite. Deelname is alleen mogelijk op uitnodiging en na een geslaagde aanmelding via eventbrite. Zo houden we het aantal beschikbare plaatsen in de gaten en zorgen we ervoor dat leden voorrang hebben op introducés. Als een eigen bijdrage voor deelname vereist is vindt de betaling daarvan ook direct bij aanmelding via eventbrite plaats. Het ticket dat u wordt toegezonden is het bewijs van deelneem en betaling indien vereist.

Zonder ticket heeft u geen toegang!

 Na het ontvangen van een uitnodiging voor een event per email via Eventbrite kunt u aangeven of u hiervan gebruik wilt maken. Na het aangeven dat men deel wil nemen zijn er twee mogelijkheden: 
1. Er komt een vervolgscherm waar binnen 15 minuten de registratie volledig gemaakt dient te worden, dus naam etc. invullen en nogmaals bevestigen en eventueel betalen. Hierna volgt een E-mail met een toegangsticket
2. Er zijn geen plaatsen meer beschikbaar en u wordt op de wachtlijst gezet. Mochten er weer plaatsen beschikbaar komen door b.v. afzeggingen, dan zal vanaf de wachtlijst een uitnodiging gestuurd worden. Hierop dient u binnen een dag te reageren aangezien daarna de volgende van de wachtlijst aan de beurt is. Registratie gaat weer zoals vermeld onder 1. 
U kunt pas deelnemen aan het event wanneer u beschikt over een uitgeprint ticket! Helaas zijn we genoodzaakt om hier bij de volgende events op te controleren. Geen ticket betekent geen deelname. Op de wachtlijst staan betekent geen deelname, geen volledige registratie betekent geen deelname.