Aankondiging ALV 2019

Op 16 mei aanstaande hebben we de Algemene Ledenvergadering 2019 bij Strukton. De leden krijgen op korte termijn een mailing met de uitnodiging en een link naar de stukken. Voorafgaand aan de ALV zal Paul Lorist (CTO RET) ons bijpraten over de voorziene groei van de vervoersvraag bij de RET en de plannen om daarin te kunnen voorzien en welke rol de infrastructuur, Automatic Train Operation etc. daarin spelen. We verheugen ons erop de visie het ATO verhaal, de uitdagingen aan de exploitatie en aan de techniek nu eens van de kant van een Metro/Mass Transit vervoerder uit ons eigen land te mogen horen. Uiteraard sluiten we weer af met een netwerk bijeenkomst. Voor de lezing en netwerk bijeenkomst ontvangt u een aparte uitnodiging.

ALV 2017

De uitnodigen voor de Algemene Leden Vergadering 2017, die op 18 mei as plaatsvindt bij Railcenter, zijn verstuurd via Eventbrite. Meld je snel aan!

Programma ALV en bezoek DSSU op 18 juni 2015

Update 4 juni 2015:


Technical Visit


Voorafgaand aan de ALV brengen we een bezoek aan DSSU. Het programma is nog in ontwikkeling maar ziet er op dit moment als volgt uit:

14.30-14.45 ontvangst Bouwkeet UC
14.45-16.00 bezoek aan aannemer UC + presentatie (bouwkeet) (2e Daalsedijk)
16.00-16.15 Verplaatsing naar Movares (lopen)
16.15-16.30 Ontvangst Movares
16.30-17.15 Uitleg door ProRail over DSSU (Daalse Kwint)

ALV


Let op, deelname ALV dient aangemeld te worden via de andere Eventbrite uitnodiging!
Gasten, introducees etc. hebben geen toegang tot de ALV

17.15-18.15 ALV te Movares, (Daalse Kwint, bedrijfsrestaurant)
18.15-19.00 afsluiting onder het genot van een drankje.

ALV en bezoek aan Thales Transportation Nederland

Rondleiding OV Chipkaart poortjes bij Thales
Op 15 mei 2014 waren we te gast bij Thales Nederland. Na de Algemene Leden Vergadering volgde een bezoek aan de test ruimtes voor kaartverkoop automaten en toegangspoortjes, assentellers en het landelijk OV Chipcard Monitoring en Control Centre.

Klik hier voor de foto’s van de ALV en het bezoek aan Thales

Oproep Kandidaatstelling Bestuursleden

Op 15 mei a.s. is onze jaarlijkse Algemene Ledenvergadering (ALV).
Dit jaar zijn we te gast bij Thales. Via EventBrite worden jullie hiervoor uitgenodigd.

Zoals bekend hanteren we een Rooster van aftreden, waarbij elke twee jaar een aantal bestuursleden aftreden en zich herkiesbaar kunnen stellen. Indien dit het geval is dan wordt dit door het bestuur tijdens de ALV aan de leden ter goedkeuring voorgelegd.
Bestuursleden kunnen maximaal 3 keer herkozen worden, wat betekent dat een bestuurslid maximaal 8 jaar in het bestuur zitting kan hebben.
Dit jaar is er sprake van een vacante positie binnen het bestuur waarvoor we op zoek zijn naar geschikte kandidaten. Hoewel ieder IRSE lid uit de klasse Member, Associate Member en (Honorary) Fellow zich natuurlijk als kandidaat kan aanmelden, zijn we nadrukkelijk op zoek naar verjonging.

De vacante bestuursfunctie betreft de jonge IRSE-leden. Hoe zorgen we ervoor dat zij zich (nog meer) verbonden gaan voelen met IRSE en op welke wijze kunnen we deze doelgroep het best faciliteren.
Indien je je kandidaat wilt stellen voor een bestuursfunctie stuur dan even een mail met argumentatie naar: secretaris@irse.nl

Aanmeldingen dienen cf. art. 16 van het huishoudelijk reglement binnen drie weken na het verschijnen van deze aankondiging, dwz uiterlijk 2 mei 2014 schriftelijk te zijn ontvangen door de secretaris.