Excursie

Peiling Buitenland Reis

Beste IRSE collega’s,


Het is alweer een lange tijd geleden dat wij met elkaar een buitenlands reiservaring op het gebied van treinbeveiliging hebben opgedaan.
Een paar maanden geleden hebben wij reeds een onderzoek gedaan of er behoefte was naar een buitenlandse trip en of er weerstand was inzake een eigen bijdrage. Er waren veel positieve reacties, dus zijn we verder gegaan met onderzoek naar mogelijkheden.

Een van de mogelijkheden is om een reis van 2 dagen te maken naar Engeland (Londen). In Engeland wordt er op dit moment veel geïnvesteerd in de verdere optimalisatie en upgrade van het bestaande netwerk. Zo worden er meerdere lijnen met ERTMS of CBTC systemen ingericht.
Tevens zien we dat de infra provider Network Rail zeer enthousiast is over toepassing van “nieuwe” technologieën op het spoor zoals ATO en L3. Hier is Network rail ook zeer intensief in contact met ProRail.

Kortom voldoende om een goed programma te vullen en dus een bezoek waard.

Indicatie programma:
Dag1:
Ochtend: Heenreis
Lunch
Middag: Technische presentaties inclusief bezoek “the Crystal” in de Londen
Diner

Dag 2:
Bezoek aan projectlokatie of testcentre
Lunch
Middag terugreis

Helaas kunnen wij de kosten voor een 2 daags bezoek niet vanuit de vereniging in zijn geheel dragen, daarnaast zal dit gedurende de week plaatsvinden en zal jullie werkgever toestemming moeten verlenen om aan deze “excursie” deel te nemen of zullen er vrije dagen voor moeten worden genomen.
Wij verwachten dat deelnemers zelf de vlieg-, diner en hotelkosten voor hun rekening nemen (ca. 400 euro). De overige kosten worden gedragen door IRSE NL en mogelijke sponsors.

Graag ontvangen wij van degene die willen deelnemen en ook bereid zijn de eigen bijdrage (dus commitment) te leveren een bericht. Bij een deelname van minimaal 30 leden zullen wij de organisatie van deze reis verder in uitvoering brengen.
Stuur deze mail aan: buitenlandreis@irse.nl
Met vriendelijke groet

IRSE NL