Technical Visit Railcenter

Dit keer hebben we een uitgebreid, interessant en interactief programma staan bij het Railcenter te Amersfoort.

Welke onderwerpen staan er allemaal op het programma?
  1. Een demonstratie van het ERTMS-testlab.
  2. Internet of Things (IoT) Aan de hand van diverse sensoren die in de infra en trein geplaatst kunnen worden zal getoond worden hoe snel informatie te vergaren zodat storingen kunnen worden voorkomen.
  3. Een uitleg over de digitale basis van de toekomst: de Object Type Libery (OTL) en IMspoor.
  4. Werken met de "magische" bril waarbij monteurs naar de infrastructuur kijken en in de bril de benodigde informatie te zien is, Augmented Reality of the Caternary.
  5. Door met een tablet een virtuele wisselsteller te bewegen, lijkt de situatie net echt, zelfs de motor van de steller kan worden bediend, Augmented Reality voor wissels
  6. Aan de hand van simulaties zal getoond worden wat er geleerd is uit de vliegtuigindustrie. Deelnemers worden ook uitgenodigd om in de machinistenstoel plaatst te nemen.

Kortom een vol programma en om een ieder de mogelijkheid te geven om kennis te nemen van de onderwerpen werken we met groepen van maximale 8 personen. Het aantal bezoekers is daarmee gelimiteerd op 48.

Reserveren kan alleen op uitnodiging via Eventbrite.

Wees er snel bij want vol=vol. Heb je een ticket kunnen bemachtigen maar kan je toch niet komen, geef dit dan z.s.m. door zodat een ander IRSE lid van deze plek gebruik kan maken.

Hoe ziet het totale programma er dan uit?
13:30: Ontvangst
13:45: Start deel 1, technical sessions
15:15: Pauze
15:45: Start deel 2, technical sessions
17:15: Borrel, napraten, netwerken.
18:30: Einde
Voor elk onderwerp hebben we een half uur uitgetrokken.
We hopen dat je komt!