Programma 2019-2020

[Updated 13 April 2020]

Presenteer eens Online


Het kan nog wel even gaan duren voordat we weer een lezing met borrel na kunnen organiseren. En wat doen we intussen? Misschien heb je wel een (lunch)lezing, toolbox of uitleg over een stukje techniek, ontwerp of werkmethode klaar liggen die je kunt opnemen, zodat we die als online video, of webcast op de site kunnen delen met alle andere IRSE-NL leden!

Kijk op de UK site voor een korte
uitleg over creating video content, en als je in het Engels kunt en wil presenteren kun je natuurlijk ook daar terecht met jouw bijdrage.


In verband met de maatregelen rond de COVID-19 crisis hebben we een aantal activiteiten uitgesteld. We hopen over niet al te lange tijd weer eens samen te kunnen komen maar volgen uiteraard nauwlettend de adviezen van het RIVM en de overheid.


uitgesteld
Het programma voor het seizoen 2019-2020 is gereed. Reserveer de data en houd de uitnodigen en deze pagina's in de gaten.

Gepland
Onderwerp
Locatie

Uitgesteld

EMC lezing


Uitgesteld

Algemene ledenvergadering


Uitgesteld

Cyber security, mini seminar


Uitgesteld

Bezoek Infrabel België Antwerpen


Wie weet? jun-20

Bezoek Locomotive Workshop Rotterdam Siemens

2de Maasvlakte

Lezing EMC met bezoek aan Chamber


uitgesteld

We merken dat een flink aantal leden zich niet gemakkelijk voelt bij het bijwonen van een bijeenkomst in deze Covid-19 tijd en zien ook adviezen van werkgevers om niet essentiële bijenkomsten en reizen te vermijden.We hebben in verband daarmee een flink aantal vragen en afzeggingen gekregen. Daarom heeft het bestuur besloten de geplande bijeenkomst op 12 maart as tot nader order uit te stellen.

EMC, Electro Magnetische Compatibiliteit, is het vakgebied dat elektromagnetische beïnvloeding in en tussen elektrische en elektronische producten en systemen bestudeert en problemen helpt voorkomen en bestrijden.
De technologische veranderingen in en om de rail wereld leidt er toe dat EMC een steeds belangrijker vakgebied word.
Dit keer is de IRSE-NL te gast bij DEKRA Arnhem waar we de mogelijkheid hebben om, naast het bijwonen van lezingen over EMC, een EMC Camber onder test zien en van binnen kunnen bekijken.


Leden die zich aangemeld hebben ontvangen een annuleringsbericht vi eventbrite.